ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής των προϊόντων που παραλάβατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, ζητώντας την αντικατάστασή τους με άλλο προϊόν ή άλλο μέγεθος, αναλόγως πάντοτε των διαθέσιμων αποθεμάτων.

Για την διαδικασία αλλαγής παρακαλώ επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με την εταιρεία καλώντας στο 210 9483792 τις εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00)

Όροι και Προϋποθέσεις αλλαγών / επιστροφών:

Τα είδη που επιστρέφετε για να γίνουν δεκτά πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα, χωρίς φθορές, και με άθικτη τη συσκευασία τους.

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά.

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη εταιρεία.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Το δέμα σας πρέπει να περιέχει την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς & ένα σημείωμα στο οποίο να μας αναφέρετε με ποιον κωδικό, χρώμα και μέγεθος θέλετε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται πάντοτε με τις ισχύουσες τιμές, καθώς και με προϊόντα της ίδιας σαιζόν.

Είδη αγορασμένα κατά την περίοδο των εκπτώσεων και είδη προσφορών ΔΕΝ επιστρέφονται μετά το πέρας των εκπτώσεων ή των προσφορών.

Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί να μείνει σε πιστωτικό υπόλοιπο για να την χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας αγορά.

Οι επιστροφές γίνονται μόνο με Courier της επιλογής σας. Επιστροφές με ΕΛΤΑ δεν γίνονται δεκτές καθόσον δεν παραδίδονται στην έδρα της εταιρείας μας και υπάρχουν καθυστερήσεις.

Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη & πρέπει να εξοφλούνται κατευθείαν από εσάς στην εταιρεία Courier.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην σπάνια περίπτωση ελαττωματικού είδους, καθόσον όλα μας τα είδη περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή τους, και εφόσον δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα στον συγκεκριμένο κωδικό για την αντικατάστασή του. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Τα χρήματα που επιστρέφονται αφορούν μόνο την αξία του προϊόντος και όχι έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής. Η επιστροφή χρημάτων γίνετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας αφού μας γνωστοποιήσετε το ΙΒΑΝ, την τράπεζα και όνομα του δικαιούχου.

Τα είδη αποστέλλονται στην διεύθυνση:

SHOESHI
Αργοστολίου 69
Τ.Κ 183 45 Μοσχάτο, Αθήνα
τηλ. 210 9483792

Παρακαλώ κρατήσετε την αποδεικτικό & τον αριθμό αποστολής του courier μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής σας.

Loading...