ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής των προϊόντων που παραλάβατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής τους. Μπορείτε είτε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με άλλο προϊόν ή άλλο μέγεθος, είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Για την διαδικασία αλλαγής / επιστροφής παρακαλώ επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με την εταιρεία καλώντας στο 210 9483792 τις εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00).

Όροι και Προϋποθέσεις αλλαγών / επιστροφών:

Τα είδη που επιστρέφονται για να γίνουν δεκτά πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα, χωρίς φθορές, με άθικτη τη συσκευασία τους και να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρεία μας με δική σας ευθύνη, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά.

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στην εταιρεία.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση ή δεν συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, δεν ισχύει το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων και το προϊόν επιστρέφεται πίσω σε εσάς με δική σας χρέωση. 

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται πάντοτε με τις ισχύουσες στον χρόνο αγοράς τιμές.

Επιστροφές χρημάτων δεν εκτελούνται σε προϊόντα που έχουν έκπτωση.

Είδη αγορασμένα κατά την περίοδο των εκπτώσεων και είδη προσφορών ΔΕΝ επιστρέφονται μετά το πέρας των εκπτώσεων ή των προσφορών.

Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση. Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί να μείνει σε πιστωτικό υπόλοιπο για να την χρησιμοποιήσετε σε μελλοντική σας αγορά.

Οι αλλαγές / επιστροφές των προϊόντων γίνονται αποκλειστικά με την εταιρεία courier με την οποία παραλάβατε:

  • Ελλάδα: Acs Courier / Τα έξοδα αποστολής για την πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Μετέπειτα αλλαγές επιβαρύνονται με κόστος 5.
  • Κύπρος: Kronos Express / Τα έξοδα αποστολής για κάθε αλλαγή είναι 15€.

 

Τα χρήματα που επιστρέφονται αφορούν μόνο την αξία του προϊόντος και όχι έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολής. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας εφόσον μας γνωστοποιήσετε με δική σας ευθύνη στο email sales@shoeshi.eu το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού, την τράπεζα και το όνομα του δικαιούχου.

Τα είδη αποστέλλονται στην διεύθυνση:

SHOESHI
Αργοστολίου 69
Τ.Κ 183 45 Μοσχάτο, Αθήνα
τηλ. 210 9483792

Παρακαλώ κρατήσετε την αποδεικτικό & τον αριθμό αποστολής του courier μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής σας.

Loading...