Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

SHOESHI Stylish Shoes

Η εταιρεία Shoeshi, ιδρύθηκε το 2020 από την Όλγα Λαδά, με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την εμπορία δερμάτινων υποδημάτων ελληνικής κατασκευής, ποιότητας και μόδας.

Το Shoeshi διακρίνεται για την δημιουργικότητα, την έμπνευση και την καινοτομία του αφού τα παπούτσια κατασκευάζονται κατά παραγγελία με δυνατότητα επιλογής δέρματος ακόμα και σε μη συνήθη μεγέθη.

Η υπογραφή Shoeshi υποδηλώνει την έμφαση στη λεπτομέρεια, την άριστη ποιότητα και τα μοναδικά πολυτελή υλικά.

Τα εμπνευσμένα σχέδια, οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες και η πλούσια ποικιλία δερμάτων που χαρακτηρίζουν τα γυναικεία υποδήματα Shoeshi δίνουν έμφαση στην αληθινά κομψή έκφραση.

Κάθε συλλογή που δημιουργείται, στόχο έχει να κάνει την κάθε γυναίκα να νιώθει μοναδική, με εμφανίσεις υψηλής αισθητικής όλες τις ώρες της ημέρας.

Η πλούσια γκάμα σχεδίων δίνει την δυνατότητα στην γυναίκα του Shoeshi με αληθινό στυλ να αλλάζει εύκολα το ντύσιμό της, από κλασσικό σε μοντέρνο, από ανδρόγυνο σε άκρως θηλυκό, από επίσημο βραδινό σε καθημερινό street-lux.

Μέσω του online shop μας και ακολουθώντας μας στα social media δείτε μοντέρνα σχέδια, άψογης ποιότητας και αισθητικής και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε το μυστικό της μόδας σήμερα και ετοιμαστείτε να φορέσετε τα μοναδικά σχέδια της συλλογής μας όπως καμία άλλη.

Loading...